Algemene voorwaarden 

Zodra u een fotoshoot boekt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.  

Lees deze voorwaarden daarom goed door. 
 
Werkwijze ontvangen bestanden 
Binnen twee weken na de fotoshoot ontvangt de klant de bewerkte foto’s via Wetransfer. 
 
Bewaren foto’s 
Na het leveren van de foto’s is Studio RVoor niet meer verantwoordelijk voor het bewaren van uw foto’s.  Tip: sla zelf de foto’s op verschillende manieren/locaties op, waardoor u de foto’s niet kwijt kunt raken. 
 
Schade 
Indien er schade ontstaat aan apparatuur van Studio RVoor door toedoen van de klant, zullen de kosten op de klant verhaald worden. 
 
Slecht weer 
Bij slecht weer (regen of harde wind) bepaald Studio RVoor maximaal twee uur van te voren of de fotoshoot door kan gaan. Er wordt in overleg z.s.m. kosteloos een nieuwe datum vastgelegd. 
 
Reiskosten 
De prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf postcode 5954. Hierna wordt er €0,21 per kilometer in rekening gebracht. 
  

Auteursrecht 
De klant geeft de fotograaf bij het boeken toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media, drukwerk etc. Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden voor de website, blog enz. dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotograaf. Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen, andere uitsneden, enz. op social media te plaatsen. De digitale bestanden mogen door de klant gepubliceerd worden, mits onder naamsvermelding van Studio RVoor. 
  

Privacy & Persoonsgegevens 

Studio RVoor maakt nooit persoonsgegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mail e.d.) openbaar of geeft deze door aan derden. 

 
 
Studio RVoor behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen